TwinPeaks

Premijera novog Twin Peaksa na HBO-u

Televizijska serija Twin Peaks devedesetih je godina stekla kultni status među gledateljima diljem svijeta.

Danas se ona smatra jednom od najboljih televizijskih serija svih vremena, što ne čudi s obzirom na to da je njen tvorac David Lynch, redatelj poznat po filmovima nadrealne atmosfere. Istu viziju kombinacije napete radnje, čudnovatih likova i mistične atmosfere Lynch je prenio i na Twin Peaks, u čemu su mu pomogli njegovi izvršni producenti Mark Frost i Sabrina S. Sutherland.

Twin Peaks tako je postao savršen spoj krimića i misterije. Njegova radnja započinje zagonetnim ubojstvom popularne mlade djevojke Laure Palmer iz gradića Twin Peaks. Rješavanje slučaja preuzeo je specijalni FBI agent Dale Cooper koji je zbog njega došao na ovo naizgled mirno mjesto na američkom sjeveru. Ono što će agent Cooper otkriti u Twin Peaksu neće se ticati samo misterioznog ubojstva, već i mnogih skrivenih tajni osebujnih stanovnika ovog grada.

Twin Peaks

25. godina nakon ubojstva gradske miljenice Laure, najveća zagonetka Twin Peaksa nastavlja se u novoj sezoni ove popularne serije. U čak 18 novih epizoda gledatelji  će moći pratiti ponovno otvaranje i rješavanje slučaja Laurine smrti. Kroz priču će vas još jednom voditi Kyle MacLachlan u ulozi detektiva Coopera, kao i ostatak gotovo cijele originalne glumačke postave ove serije. Njima će se pridružiti mnoga nova, ali ništa manje popularna glumačka imena, među kojima su i David Duchovny, Naomi Watts, Amanda Seyfried, James Belushi, Eddie Vedder, Monica Bellucci i mnogi drugi.
Prve dvije epizode nove sezone ove slavne serije možete premijerno pogledati  22. svibnja samo  na HBO i HBO GO-U.

Twin Peaks

Stare epizode koje do sada još niste pogledali ili ih se samo želite podsjetiti, možete pogledati na online video streaming usluzi HBO GO, gdje možete pronaći kompletne prve dvije sezone ove svevremenske serije.
Više detalja čeka vas na twinpeaks.hbo.hr

Twin Peaks

Komentari