Sanjarica - pojmovi s početnim slovom B

Brdo

Vidjeti ga u daljini - isprazne nade. Golo brdo - brige na pomolu. Brdo šumovito - novčani uspjeh. Gledati u brda - ispustili ste jedinstvenu priliku. Penjati se na brdo - očekuj poteškoće, ulazite u novi posao nedovoljno pripremljeni. Silaziti niz brdo - loše vijesti; želja vam se neće ispuniti.

Breskva

Jesti ju - ugodan susret; ako je vezan uz posao, očekujte dobitak. Ako je vezan uz ljubav, nadajte se susretu koji će se odraziti na budućnost. Vidjeti stablo - velik novčani dobitak zbog kojeg ćete se obogatiti.

Briga

Mali insekti, rojevi, simboliziraju male brige; veliki insekti simboliziraju velike.

Brkovi

Vidjeti ih zdravlje. Veliki brkovi primit ćete pohvalu na poslu. Crni brkovi ponosit ćete se nečim. Sijedi brkovi uzaludne nade. Brijati brkove riješit ćete se velikih briga. Brkata žena očekuju vas velike neprilike. Ako vi imate velike i crne brkove previše ste zaljubljeni sami u sebe.

Brnjica

Imati ju - oprezno s okolinom. Vidjeti je na drugome ta vam osoba stvara probleme. Na psu - budite oprezni.

Brod

Ako vam je potrebna pomoć, stići će vam na vrijeme; ako sanjate brod koji se nasukao - niste sigurni u svoje odluke; usidren brod - iznenada ćete dobiti veliko nasljedstvo i riješit ćete se velikih nevolja u koje ste zapali; ako sanjate brod na dnu mora - vaša tajna dugo neće biti otkrivena.

Brodogradilište

Vidjeti - morat ćete uložiti trud za rješavanje poslovnih ili obiteljskih problema. Moguće svađe.

Brodolomac

Vidjeti - pomoći ćete prijateljima ili ukućanima. Biti veliki problemi ili novčani izdaci.

Brojevi

Ako ne volite matematiku, sanjati brojeve znači probleme, zbrku. Ako je volite, upornošću ćete svladati poteškoće.

Brsljan

Na drvetu - vjernost i prijateljstvo koji će potrajati. Na zidu - vjerna ljubav. Ako imate probleme, riješit ćete ih. Na grobu - potištenost, potreba za nježnošću, bol za izgubljenom osobom.