Moj dom

Dodaci koji svaki dnevni boravak čine ugodnijim

Dodaci koji svaki dnevni boravak čine ugodnijim Bilo da ste ljubitelj minimalizma ili preferirate ugodno uređene interijere koji zrače toplom domaćom atmosferom, neki dodaci nikako ne bi smjeli nedostajati u dnevnom boravku. Evo nekoliko onih najvažnijih.

Idemo na godišnji odmor, a provalnici?

Idemo na godišnji odmor, a provalnici?

Da opasnost od moguće provale u obiteljsku kuću ili stan treba shvatiti ozbiljno, osobito tijekom ljeta kada su njihovi vlasnici u odsustvu, govore i podaci Policijske uprave Zagrebačke, prema kojima je...
Spavaća soba - oaza mira

Spavaća soba - oaza mira

Spavaća soba je oaza mira i naše sklonište, stoga se potrudite da ju uredite u stilu koji vam odgovara. Bilo da ste odabrali već postojeći stil ili pak ćete pustiti mašti na volju, donosimo vam par savjeta i primjera koji će vam biti od koristi da stvorite osobni privatni raj.
Feng shui u spavaćoj sobi

Feng shui u spavaćoj sobi

Drevna kineska umjetnost, Feng Shui uravnotežuje protok Chi koristeći principe Yina i Yanga. Chi je energija života koji dolazi od materije. Yin nudi opuštanje, a Yang nudi motivaciju - što je razlog zašto je važno održavati ravnotežu putem Feng Shuia.
Napravite domaća mirisna ulja

Napravite domaća mirisna ulja

Iako postoje bezbrojne metode izrade mirisnih ulja, neke metode su jednostavnije od drugih. Pogodnost izrade domaćih mirisnih ulja je ta što su jeftinija, i možete napraviti miris koji vam odgovara.
Serax- dizajn inspiriran belgijskim šikom

Serax- dizajn inspiriran belgijskim šikom

Za sve ljubitelje francuskog šika stižu dobre vijesti iz Stipić Interarta: bogatoj ponudi nedavno je pridružen belgijski brand Serax, jedan od najoriginalnijih brandova koji tržištu nudi originalne dodatke za dom kao što su čaše, vrčevi, tanjuri, svijećnjaci i sl.