Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Spolno prenosive bolesti

Spolno prenosive bolesti

Broj spolno prenosivih bolesti i dalje je u porastu, iako većina njih nije pogibeljna kao AIDS ako se s liječenjem započne na vrijeme. Kasno dijagnosticirana i neliječena tre spolna bolest može imati ozbiljne posljedice.
Odmornost nakon neprospavane noći

Odmornost nakon neprospavane noći

Pomanjkanje sna je predmet brojnih vojnih i znanstvenih istraživanja jer je važno znati kako izgubljeni sat spavanja djeluje na vojnike, astronaute, pilote, vozače kamiona, liječnike i radnike u smjenama.
Gripa i prehlada

Gripa i prehlada

Ako se razbolite tri ili više puta tijekom jedne zime, to je ozbiljan znak upozorenja da vam je oslabio tjelesni obrambeni sustav.
Nova HBO serija Male laži

Nova HBO serija Male laži

Nova HBO serija "Male laži" koju ne smijete propustiti: N. Kidman, R. Witherspoon i S. Woodley u priči o mitu savršenstva i idealizirane fasade braka, seksa i roditeljstva.